ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Στη FOAM HELLAS υποστηρίζουμε πως ο καλός ύπνος δεν είναι πολυτέλεια αλλά είναι δικαίωμά σας έπειτα από μια μέρα γεμάτη κούραση και άγχος!! Γι αυτό το λόγο φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μαξιλάρια από memory foam που όχι μόνο σας προσφέρουν ένα σωστό και ξεκούραστο ύπνο αλλά είναι εμποτισμένα και με εκχυλίσματα βοτάνων.

O αφρός μνήμης είναι ένα ανατομικό αφρώδες υλικό νέας γενιάς, το οποίο εκμηδενίζει τις πιέσεις που μπορεί να δέχεται ο αυχένας, καθώς προσαρμόζεται άψογα σε αυτόν και τον στηρίζει καθόλη τη διάρκεια του ύπνου. Απορροφώντας το ατομικό μας βάρος “κατεβαίνει” όσο χρειάζεται για να ευθυγραμμίσει αυχένα και σπονδυλική στήλη.  Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε  τη σωστή στάση του σώματος αλλά και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Δεν προκαλεί εφίδρωση, κρατάει σταθερή θερμοκρασία και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροργανισμών εφόσον αρχικά δημιουργήθηκε από τη ΝASA ως επένδυση για τις στολές των αστροναυτών.

Τα μαξιλάρια memory foam είναι εμποτισμένα με διάφορα εκχυλίσματα βοτάνων πετυχαίνοντας με φυσικό τρόπο μια ποικιλία πυκνοτήτων αλλά και διαφορετικής αίσθησης. Τα βότανα απελευθερώνουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες κατά τη διάρκεια του ύπνου χωρίς να τα μυρίζουμε αλλά εισπνέοντας τα. Ένα από τα παρακάτω σίγουρα θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας…

 

  • ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Μαξιλάρι από 100% memory foam .

Αίσθηση μαλακή.

Ενδείκνυται για ημικρανίες- πονοκεφάλους, είναι χαλαρωτικό και καταπραϋντικό. Κατάλληλο για προβλήματα ύπνου-αϋπνίες.

  • ΛΕΒΑΝΤΑ

Μαξιλάρι από 100% memory foam .

Αίσθηση σκληρή.

Έχει θεραπευτικές ιδιότητες, χαλαρώνει το σώμα, βοηθά να έχουμε ένα ήρεμο ύπνο. Καταπολεμά το άγχος

  • ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

Μαξιλάρι από 100% memory foam .

Αίσθηση ημίσκληρη.

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καταπολεμά ασθένειες, προσφέρει ευεξία και τόνωση στον οργανισμό

  • ALOE VERA

Μαξιλάρι από 100% memory foam .

Αίσθηση ημίσκληρη.

Κατάλληλη για δερματικές παθήσεις, αλλεργίες και ερεθισμούς. Έχει αντιμικροβιακή, υποαλλεργική αντιβακτηριδιακή ιδιότητα και αποτοξινωτική δράση.

 

Στη συλλογή των μαξιλαρίων μας θα βρείτε επίσης :

  • AQUA GEL

Μαξιλάρι από 100% memory foam .       

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για όσους έχουν προβλήματα εφίδρωσης. Στη μια μεριά υπάρχει gel νερού η οποία  ¨ρίχνει΄΄ τη θερμοκρασία 2-3 βαθμούς από την θερμοκρασία δωματίου.

  • CONTOUR

Μαξιλάρι από 100% memory foam.

Με διπλή βάση στήριξης, ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν αυχενικά προβλήματα αλλά και για όσους κοιμούνται στο πλάι. Βοηθά στη σωστή κυκλοφορία του αίματος καθώς ευθυγραμμίζει τον  αυχένα και τη σπονδυλική στήλη.

  • AQUA GEL CONTOUR

Μαξιλάρι από 100% memory foam.

Το συγκεκριμένο μαξιλάρι διαθέτει μια πλευρά Gel νερού και διπλή βάση στήριξης. Ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν αυχενικά προβλήματα, αλλά και για όσους κοιμούνται στο πλάι. Βοηθά στη σωστή κυκλοφορία του αίματος καθώς ευθυγραμμίζει τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη προσφέροντάς σας μια αίσθηση δροσιάς κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά της FOAM HELLAS  να βρούμε το ιδανικό μαξιλάρι για εσάς!!