Πρωτοποριακή κατασκευή με τεχνολογία ενεργού άνθρακα & χαλκού

 

Δυο νέα προϊόντα ύπνου ήρθαν να μας εκπλήξουν ευχάριστα κ να απογειώσουν την άνεση για έναν πιο απολαυστικό ύπνο.

Charcoal Pillow

Ο ενεργός άνθρακας είναι γνωστός από την αρχαιότητα για την εξαιρετική απορροφητική του ικανότητα με αποτοξινωτικές ιδιότητες, ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι επιστήμονες δεν μπορούν να χρονολογήσουν ποτέ χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Οι αρχαίοι Ινδοί χρησιμοποιούσαν τον άνθρακα για να εξυγιάνουν το πρόσημο νερό και οι Αιγύπτιοι για να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους. Ο Ιπποκράτη τον χρησιμοποιούσε συχνά στις διάφορες θεραπείες του.

Η FoamHellas πρωτοπόρησε με μαξιλάρι που είναι κατασκευασμένο από μπαμπού με ενεργό άνθρακα και έχει γέμιση από εξαιρετικής πυκνότητας Memory Foam. Εξαιρετικά μαλακό και αναπνεύσιμο. Βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, στις ημικρανίες, στους μυϊκούς πόνους στον λαιμό και δρα ευεργετικά σε περίπτωση ροχαλητού.

 

Copper Pillow

Ο χαλκός είναι απαραίτητος για κάθε είδος ζωής. Παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια και το καθαρό νερό στα σπίτια μας. Συμβάλει σημαντικά στην αειφόρο ανάπτυξη. Πάνω από όλα είναι απαραίτητος για την ίδια τη ζωή. Σύμμαχος της υγείας έχει την ιδιότητα να εξαλείφει τα επικίνδυνα μικρόβια,τα βακτήρια ακόμα και ιούς.Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο γνωστό επίσης για τη βοήθεια που προσφέρει στην παραγωγή κολλαγόνου και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε προϊόντα ομορφιάς.

Τις ευεργετικές ιδιότητες αυτές η FoamHellas την μετέφερε σε μαξιλάρι εμπλουτισμένο με χαλκό που είναι γνωστό ότι βοηθά στην θανάτωση των μικροβίων όπως βακτήρια και ιοί.
Η υποστήριξη προωθεί την κατάλληλα ευθυγραμμισμένη θέση της πλάτης  κατά την διάρκεια του ύπνου για λιγότερη πίεση στα νεύρα και στους μυς. Επίσης βοηθάει  στην ρύθμιση της θερμοκρασίας και σας επιτρέπει να κοιμάστε άνετα όλη την νύχτα .