Γιατί να χρησιμοποιήσω ανώστρωμα;

Τι μπορώ να κάνω όταν το στρώμα που μόλις αγόρασα είναι πιο σκληρό από αυτό που περίμενα; Ποιές λύσεις υπάρχουν αν δε θέλω να αλλάξω το στρώμα μου αλλά θέλω να απολαμβάνω έναν καλύτερο ύπνο; Πως μπορώ να κάνω λίγο πιο ψηλή την επιφάνεια του στρώματός μου καθώς το στρώμα μου είναι αρκετά χαμηλό;

Στη FOAM HELLAS έχουμε την απάντηση που ψάχνετε! Τα ανωστρώματα είναι η ιδανική λύση για να μετατρέψουμε ένα σκληρό στρώμα σε μαλακό, για να ξεκουραστούμε αλλά και για να δώσουμε χρόνια ζωής στο παλιό μας στρώμα. Γι αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει τριών ειδών ανωστρώματα για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτησή σας!

  • Ανώστρωμα 100% Μemory Foam

To memory foam θεωρείται ένα από τα πιο ανατομικά υλικά. Δεν προκαλεί εφίδρωση, εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών ,εκμηδενίζει τις πιέσεις  που δέχεται το σώμα, με αποτέλεσμα τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και τη σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.Προσφέρει στήριξη, βέλτιστη ποιότητα ύπνου και άνεση προλαμβάνοντας έτσι τους πόνους στη πλάτη και στο σώμα. Αποτελείται από 5cm memory foam και έχει αποσπώμενο κάλλυμα εμποτισμένο με aloe vera .

  • Ανώστρωμα Ultra Latex

Τo ultra latex προέρχεται από ειδική επεξεργασία του εκχυλίσματος του καουτσουκόδεντρου. Μπορεί έτσι, λόγω της ιδιότητας του αυτής, να αγκαλιάζει τέλεια όλο το σώμα και να προσφέρει έναν ξεκούραστο και άνετο ύπνο. Διαθέτει ειδικές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν τον αερισμό του εσωτερικού του ανωστρώματος, είναι υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό . Το κάλυμμα του είναι αντιβακτηριακό βαμβάκερο χωρίς περιμετρική φάσα. Θα το βρείτε σε πάχος 4,5  , 6 και 8 cm

  • Ανώστρωμα Afrolatex με τρίχα καμήλας

Στο ανώστρωμα αυτό προσθέσαμε μαλλί καμήλας το οποίο  έχει θερμοστατικές ιδιότητες, διατηρώντας έτσι τη σωστή θερμοκρασία του σώματος. Είναι υποαλλεργικό, αφού η αντιστατική του φύση δεν προσελκύει σκόνη και ακάρεα. Επίσης είναι υγροσκοπικό, δηλαδή απορροφά την υγρασία και την εξατμίζει γρήγορα, εμποδίζοντας την εφίδρωση την ώρα του ύπνου και κρατώντας το σώμα σε σταθερή θερμοκρασία.

Σας περιμένουμε στα καταστήματα της FOAM HELLAS να δοκιμάσετε τα ανωστρώματά μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς…Γιατί ο καλός ο ύπνος δεν είναι πολυτέλεια.. είναι δικαίωμα όλων μας!!